YANG DIPERTUA, SETIAUSAHA AHLI- AHLI MAJLIS DAN KETUA- KETUA JABATAN, BAHAGIAN DAN UNIT MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU BERGAMBAR BERSAMA TUAN SETIAUSAHA MAJLIS PERBANDARAN KANGAR DI JAMBATAN TUANKU SYED PUTRA, KUALA PERLIS

YANG DIPERTUA, SETIAUSAHA AHLI- AHLI MAJLIS DAN KETUA- KETUA JABATAN, BAHAGIAN DAN UNIT MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU BERGAMBAR BERSAMA TUAN SETIAUSAHA MAJLIS PERBANDARAN KANGAR DI JAMBATAN TUANKU SYED PUTRA, KUALA PERLIS DI KG. SEBERANG RAMAI@ KAMPUNG WARNA WARNI, KUALA PERLIS

SELASA, 31 MEI 2022: Yang Dipertua, Setiausaha Ahli- ahli Majlis dan Ketua- ketua Jabatan, Bahagian dan Unit Majlis Daerah Hulu Terengganu bergambar bersama Tuan Setiausaha Majlis Perbandaran Kangar di Jambatan Tuanku Syed Putra, Kuala Perlis di Kg. Seberang Ramai@ Kampung Warna Warni, Kuala Perlis.
Ucapan terima kasih dan penghargaan kepada Tuan Yang Dipertua, Setiausaha dan semua Pegawai dan kakitangan Majlis Perbandaran Kangar yang sudi meluangkan masa dan memberikan layanan yang mesra dan kerjasama yang baik sepanjang lawatan ini berlangsung. Semoga lawatan ini dapat mengeratkan silaturrahim dan menggalakkan kerjasama dan hubungan kerja yang baik di masa hadapan.
Pin It

MDHT logofooterHULU TERENGGANU DISTRICT COUNCIL,
21700 Kuala Berang,
Terengganu Darul Iman.

GENERAL LINE : 09-6811 149 / 466
FAX : 09-6811 655
E-MAIL : mdht@terengganu.gov.my
OPERATION HOURS : Sunday - Thursday | 8:00am - 5:00pm

Disclaimer : Hulu Terengganu District Council is not responsible for any loss or damage incurred from the use of information contained in this Portal.

Majlis Daerah Hulu Terengganu

MyGov Portal
TERENGGANU PAY
BILANGAN PREMIS DI BAWAH SELIAAN MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU TERENGGANU