PROGRAM KESEDARAN INTEGRITI KEPADA KONTRAKTOR/PEMBEKAL DI BAWAH PIHAK BERKUASA TEMPATAN (PBT) PERINGKAT MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU

PROGRAM KESEDARAN INTEGRITI KEPADA KONTRAKTOR/PEMBEKAL DI BAWAH PIHAK BERKUASA TEMPATAN (PBT) PERINGKAT MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU

RABU, 27 JULAI 2022: Telah diadakan program Kesedaran Integriti Kepada Kontraktor/Pembekal di Bawah Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) Peringkat Majlis Daerah Hulu Terengganu.
Program ini telah diadakan di Dewan Yayasan Salim, Tok Randok, Ajil dengan dihadiri oleh para kontraktor/pembekal MDHT dan turut dihadir sama oleh Ahli Majlis dan Ketua Jabatan/ Bahagian/ Unit MDHT.
Program dengan kerjasama pihak Unit Integriti, Prestasi dan Kaunseling, Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Terengganu (Bahagian Pengurusan Sumber Manusia) ini diadakan bertujuan untuk meningkatkan kefahaman dan kesedaran pihak kontraktor/ pembekal dalam isu-isu integriti.
Selain itu, program ini bertujuan menyemai nilai murni dan etika integriti dalam kalangan kontraktor/ pembekal MDHT bagi memastikan urusan perolehan MDHT dapat dipertingkatkan dari semasa ke semasa.
Disamping taklimat integriti yang disampaikan oleh Pn. Mazlifah binti Muhammad, Pegawai Integriti Bertauliah (CeIO), para kontraktor/ pembekal turut sama-sam melafazkan ikrar bebas rasuah yang dibacakan di hadapan Tuan yang Dipertua Majlis Daerah Hulu Terengganu, Tuan Haji Lukema Meri bin Salleh@ Abdul Latif.
Terima kasih kepada semua kontraktor/ pembekal yang sudi hadir menjayakan program berkenaan.
Pin It

MDHT logofooterHULU TERENGGANU DISTRICT COUNCIL,
21700 Kuala Berang,
Terengganu Darul Iman.

GENERAL LINE : 09-6811 149 / 466
FAX : 09-6811 655
E-MAIL : mdht@terengganu.gov.my
OPERATION HOURS : Sunday - Thursday | 8:00am - 5:00pm

Disclaimer : Hulu Terengganu District Council is not responsible for any loss or damage incurred from the use of information contained in this Portal.

Majlis Daerah Hulu Terengganu

MyGov Portal
TERENGGANU PAY
BILANGAN PREMIS DI BAWAH SELIAAN MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU TERENGGANU