KUNJUNGAN HORMAT MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU KE MAJLIS PERBANDARAN KUALA SELANGOR

SELASA, 07 MAC 2023: Kunjungan Hormat Majlis Daerah Hulu Terengganu ke Majlis Perbandaran Kuala Selangor. Hadir mengetuai delegasi kunjung hormat ini ialah Tn. Haji Lukema Meri bin Salleh@ Abdul Latif, Yang Dipertua Majlis Daerah Hulu Terengganu, Setiausaha, Ahli- ahli Majlis dan Ketua-ketua Jabatan, Bahagian dan Unit Majlis Daerah Hulu Terengganu.

Kunjungan Hormat ini adalah rentetan daripada Bengkel Peningkatan Hasil MDHT 2023 yang diadakan pada 06 Mac 2023 dengan objektif utama yang sama iaitu pembangunan dan peningkatan sumber hasil sedia ada serta prospek sumber hasil baharu Majlis Daerah Hulu Terengganu. Setinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kepada semua kakitangan Majlis Perbandaran Kuala Selangor yang terlibat memberikan taklimat dan perbentangan dalam perkongsian ilmu dan pengetahuan bersama delegasi Majlis Daerah Hulu Terengganu.

Pin It

MDHT logofooterHULU TERENGGANU DISTRICT COUNCIL,
21700 Kuala Berang,
Terengganu Darul Iman.

GENERAL LINE : 09-6811 149 / 466
FAX : 09-6811 655
E-MAIL : mdht@terengganu.gov.my
OPERATION HOURS : Sunday - Thursday | 8:00am - 5:00pm

Disclaimer : Hulu Terengganu District Council is not responsible for any loss or damage incurred from the use of information contained in this Portal.

Majlis Daerah Hulu Terengganu

MyGov Portal
TERENGGANU PAY
BILANGAN PREMIS DI BAWAH SELIAAN MAJLIS DAERAH HULU TERENGGANU TERENGGANU